Romana English


 
 
 
   
 
 
   
 
 
Intrebari frecvente
A.G.A.
Guvernanta Corporativa
Rapoarte curente
Rapoarte trimestriale
Rapoarte semestriale
Rapoarte anuale
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 

Societatea VRANCART S.A. Adjud anunţă investitorii şi acţionarii, în conformitate cu calendarul de raportare financiară, că Situaţiile financiare aferente trimestrului III a exercitiului financiar 2017, întocmite în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS) (O.M.F.P. nr. 881/2012 si O.M.F.P. 2844/2016 cu completarile şi modificarile ulterioare), prevederile Legii nr. 24/2017 şi a Regulamentului CNVM nr. 1/2006, pot fi consultate la sediul societăţii din Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, judeţul Vrancea sau la adresa de web www.vrancart.ro, începând cu data de 15 noiembrie 2017, ora 18.30.
Relaţii suplimentare la telefon 0237-640800 – int. 274 sau pe e-mail laurentiu.dobre@vrancart.ro .
• Inapoi...
 
  Pentru actionari - noutati  
 
Societatea VRANCART S.A. Adjud anunţă investitorii şi acţionarii, în conformitat
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Restaurant-Cantina
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Mentenanta Predictiva
Hartie pentru Carton Ecologie
Igienico-Sanitare Transport
Achizitii Maculatura Pentru Actionari
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2012Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®