Image
Image
Image
Image

Încredere. Seriozitate. Muncă.

Sunt cele trei elemente ce ne-au inspirat în ultimele 4 decenii pentru a face trecerea către unul dintre cei mai mari producători de hârtie și carton din România. Încrederea partenerilor noștri în produsele VRANCART SA, seriozitatea cu care am tratat investițiile în echipamente performante și munca în echipă sunt obiectivele majore pe care le vom menține permanent la cele mai înalte cote.

GRUPUL VRANCART activează în piața din România prin companiile sale – Vrancart S.A., Rom PAPER, Vrancart Recycing și ECOREP GROUP – în domenii conexe reușind să integreze în circuitul de producție deșeurile de hârtie și carton în produsele realizate.

VRANCART S.A. (VNC), companie cu tradiție înființată în anul 1977 este listată la Bursa de Valori București (2005), acționarii majoritari ai companiei fiind  S.I.F. BANAT-CRISANA S.A. și PAVAL Holding S.R.L.

În cei peste 40 de ani de experiență VRANCART S.A. a dovedit continuu implicarea în activitățile de mediu prin dezvoltarea capacităților de colectare, reciclare, producție și servicii, devenind astfel unul din principalii jucători din piață care oferă servicii integrate pentru a reda viată deșeurilor de ambalaje.

VRANCART S.A., este unul din principalii jucători pe piața produselor de carton ondulat și a hârtiilor igienico-sanitare din România, a reușit prin investiții strategice să dezvolte principalele linii directoare:

  • Producția de hârtie pentru carton ondulat exclusiv din deșeuri de carton;
  • Producția de hârtii igenico-sanitare atât din maculatura reciclată, cât și din celuloză (începând cu anul 2021);
  • Producția de carton ondulat și ambalaje din carton ondulat prin intermediul punctelor de lucru din Adjud, Călimănești și Ungheni;
  • Colectarea de deșeuri de ambalaje la nivel național prin intermediul celor 19 puncte;
  • Vânzări si Service echipamente de presare și colectare a deșeurilor începând cu anul 2021. Vrancart S.A. este unic distribuitor în România al echipamentelor KADANT PAAL și PRESTO, furnizând o gamă diversificată de prese de balotat, prescontainere și compactoare staționare.

ROM PAPER, companie al cărui acționar majoritar este din 2017 VRANCART S.A., este unul din cei mai importanți procesatori de hârtie igenico-sanitare din România. Produsele 100% românești furnizate de ROM PAPER au o multiplă aplicabilitate pentru zona uz casnic, industrial și HoReCa. Fie că vorbim de brandurile proprii - Mototol și Papely sau de zona de privat label, produsele sunt comercializate pe plan național și internațional.

VRANCART Recycling, parte integrantă a Grupului VRANCART, a fost înființată ca o necesitate firească a diviziei de colectare a deșeurilor de reciclabile din cadrul VRANCART S.A.. În prezent, compania dezvoltă o investiție strategică de peste 17 mil. EURO în vederea realizării unor linii destinate reciclării deșeurilor de ambalaje, complementare celor reciclate în momentul de față, precum reciclarea deșeurilor de plastic și lemn, obținerea de produse modelate din deșeuri de hârtie și carton, reciclarea cenușii industriale și valorificarea energetică a reziduurilor industriale.

ECOREP GROUP S.A., membră a Grupului VRANCART, implementează, începând cu anul 2021 răspunderea extinsă a producătorului în baza Licenței de operare nr.14 din mai 2021, emisă de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor. ECOREP GROUP S.A. asigură îndeplinirea obligațiilor legale privind atingerea obiectivelor de reciclare și valorificare a ambalajelor introduse pe piața națională fiind parte integrantă a conceptului economiei circulare.

Prin intermediul tuturor activităților pe care le desfășoară în piața din România, Grupul VRANCART și-a asumat implicarea directă în dezvoltarea durabilă a economiei circulare, fiind un susținător direct al industriei locale.

Certificări VRANCART

VRANCART S.A. are implementat și certificat, de către firma  LRQA RO SRL, Bucuresti, un sistem integrat de Management Calitate, Mediu și Sănătate și Securitate în Muncă, multisite, în conformitate cu cerintele ISO 9001/2015, ISO 14001/2015 si ISO 45001/2018, pentru activităţi incluzând şi fiind asociate cu: Fabricarea de hârtie de toaletă, hârtie pentru carton ondulat, carton ondulat şi confecții din carton ondulat. Fabricarea produselor de uz gospodăresc şi sanitar, din hârtie igienico-sanitară (role, prosoape).

Din octombrie 2014, Vrancart deține certificatul pentru lanțul de custodie FSC®, cod: TSUD-COC-000310, iar în octombrie 2019 am obținut recertificarea sistemului de management FSC ®, în conformitate cu standardul FSC-STD-40-004, V3-0 si FSC-STD-40-007, V2-0, care este valabil până în anul 2024.

În urma auditului din 29 aprilie 2020, Certificatul cod TSUD-COC-000310, revizie 1, emis în 22 iunie 2020 de TUV SUD Czech, cuprinde produsele: hârtie igienică semifabricat, hârtie pentru carton ondulat, carton ondulat și confecții din carton.

Premiile Vrancart

Vrancart este o prezență constantă în topul firmelor din România obținând, locul 1 în 2018 și 2019 la categoria întreprinderi foarte mari în domeniul fabricării hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor din hârtie și carton 

Politici VRANCART

VRANCART și-a stabilit politica integrată a sistemului de management privind calitatea, mediul, sănătatea și securitatea ocupațională în concordanșă cu cerințele sistemului integrat aferent.
Politica conține angajamentul conducerii de vârf și obiectivele generale ale socieății

Lider în industrie

120

Clienți satisfăcuți

100

tone hârtie/zi

1350

Angajați calificați

30

Premii și medalii

Parteneri VRANCART

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image