PRESTO

Metode raționale și responsabile de eliminare a deșeurilor, economisind în același timp bani - acestea sunt provocările asupra cărora PRESTO a ales să se concentreze.

Image

Peste 35.000 de utilaje vândute în Germania, Europa și în întreaga lume au făcut din PRESTO un partener recunoscut în industria de reciclare. Lanțuri comerciale renumite, companii de gestionare a deșeurilor, producători de hârtie, firme industriale și întreprinderi din ramura de activitate a reciclării fac parte din clientela noastră. La fel și clienții din industria de comerț cu ridicata și cu amănuntul, din industria de îngrijire a sănătății și multe altele.

PROCESE DE FABRICAȚIE.

Procesele de fabricație de ultimă generație, combinate cu mulți ani de experiență, reprezintă fundamentul gamei extinse de produse PRESTO. Sistemele PRESTO asigură legătura funcțională în cadrul procesului de reciclare.

Soluția

Oricine dorește să reducă costurile de gestionare a deșeurilor trebuie să investească cu înțelepciune. Sistemele PRESTO oferă cele mai semnificative soluții și prezintă cele mai bune metode de reducere a costurilor pentru toate problemele de gestionare a deșeurilor iar amortizarea echipamentelor se realizează în cel mai scurt timp.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image