Politica de achizitie
Trimite o oferta de maculatura
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
  
Politica de achizitie
VRANCART SA Adjud recicleaza in prezent peste 30% din totalul de maculatura colectat la nivel national, fiind cel mai important reciclator de deseuri pe baza de fibre celulozice si nu numai, fiind un important depoluator al Romaniei, fapt dovedit si de cantitatea mare de maculatura reciclata zilnic, aproximativ 300 to de deseuri de hartie si carton.

Prin folosirea maculaturii ca materie prima se inlocuieste in procesul tehnologic de fabricare a hartiei materia lemnoasa, aceasta dovedind atentia deosebita pe care societatea noastra o acorda economisirii resurselor naturale si o reala preocupare pentru protectia mediului.

Maculatura reciclata de VRANCART SA Adjud este colectata in proportie de peste 50% de la generatorii primari de maculatura prin centrele proprii de colectare situate in: Bucuresti - trei centre, unul in Pantelimon, unul in Chiajna si unul in Popesti-Leordeni, Arad, Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Iasi, Mures, Maramures, Prahova, Sibiu, Timis, Vrancea - Focsani.

VRANCART SA colecteaza maculatura si de la colectorii de maculatura autorizati, avand relatii de colaborare cu importanti furnizori de maculatura reciclabila din Romania si din strainatate.

In prezent, societatea noastra prin structura produselor sale finite este singura fabrica de profil care utilizeaza ca materie prima sortimentele de hartie si carton recuperate, cuprinse in toate cele cinci grupe prevazute in standardul SR EN 643:2003, dupa cum urmeaza:

1. grupa 1 - sortimente obisnuite
2. grupa 2 - sortimente medii
3. grupa 3 - sortimente superioare
4. grupa 4 - sortimente kraft
5. grupa 5 - sortimente speciale

Maculatura reciclata de VRANCART SA Adjud ca materie prima in procesul de fabricatie, trebuie sa respecte normele de calitate prevazute de standardul SR EN ISO 643:2003, respectiv:

- maculatura trebuie sa fie lipsita de corpuri straine (corpuri metalice, lemn, sticla, cauciuc, celuloid, celofan, piele, sfori din material textil, materiale plastice si sintetice, parafina, polietilena si alte rasini sintetice, hartie hidrorezistenta, etc);
- maculatura nu trebuie sa contina: praf, pamant, negru de fum, ambalaje de la produse toxice;
- maculatura nu trebuie sa prezinte degradari datorita putrezirii sau sa fie mucegaita;
- umiditatea maculaturii trebuie sa fie de maxim 10%.

Prin recuperarea si predarea maculaturii la punctele de colectare si valorificare a materialelor refolosibile, fiecare dintre noi poate contribui nu numai la economisirea unor importante materii prime, ci si la protejarea mediului inconjurator.
Achizitie maculatura: Vrancart Romania
 
  Achizitie maculatura - noutati  
 
NEW!!! VRANCART Adjud - cel mai mare reciclator din industria de hartie romaneasca
Conform informatiilor primite de la Patronatul industriei de celuloza si hartie - ROMPAP - dupa ce s
 
  • Citeste tot...  
 
Actiune de colectare deseuri de hartie si carton
VRANCART Adjud a initiat o ampla campanie de colectare a deseurilor de hartie si carton
 
  • Citeste tot...  
 
Modificare pret de achizitie
Incepand cu data de 01 martie 2009 VRANCART Adjud majoreaza pretul de achizitie pentru des
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®