Fabrica de hartie pentru carton
Produse
Joburi
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
  
Fabrica de hartie pentru carton
Pusa in functiune in anul 1983, instalatia de fabricat hartie pentru carton ondulat de la Vrancart S.A. Adjud are o capacitate proiectata de productie de 75 000 to/an si a fost construita cu scopul de a asigura necesarul de hartie miez si capac pentru masina de carton ondulat si pentru livrari la diversi beneficiari interni sau externi. Hartia produsa era de tipul kraftliner, iar materia prima utilizata - celuloza - era asigurata de instalatia proprie de fabricare celuloza sulfat din lemn.

Incepand cu anul 1992, odata cu oprirea instalatiei de celuloza, ca materie prima s-a folosit numai maculatura (deseuri din hartie si carton), achizitionata din tara si din import.

Intre anii 1992-2001 s-au efectuat o serie de imbunatatiri ale instalatiei de preparare material prin inlocuirea utilajelor vechi, destinate prelucrarii celulozei, cu altele achizitionate second-hand. Din acest motiv capacitatea de productie a masinii de hartie a fost limitata de capacitatea instalatiei de sortare si preparare pasta din maculatura la 120 to/zi.

In anul 2003 a fost modernizat bobinatorul prin inlocuirea celui vechi cu unul de ultima generatie.

Pentru imbunatatirea calitatii hartiei in anul 2004 a fost inlocuita cutia de lansare a masinii.

In anul 2006 a fost modernizata instalatia de preparare pasta din maculatura, care a ridicat capacitatea de productie a masinii de hartie la 200 to/zi. Instalatia este complet automatizata, iar toate utilajele de destramare, sortare grosiera si sortare fina sunt noi si performante. Tot in anul 2006 a fost inlocuit sistemul de actionare al masinii cu un sistem de inalta acuratete, care a dus si la economii de energie electrica, precum si la reducerea amprentei de carbon.

Din perspectiva unei calitati foarte bune a pastei de maculatura, s-a extins in permanenta gama sortimentala de hartii cu noi produse, dupa cum urmeaza:

1992 - schrenz;

2006 - wellenstoff 2, hartie ambalaj;

2007 - wellenstoff 1, testliner 4;

2008 - testliner 3;

2009 - testliner 2.

Aceste rezultate s-au obtinut prin aplicarea unor tratamente in masa sau la suprafata cu diverse produse ca:
- agenti de incleiere;
- amidoane cationice si oxidate;
- coloranti,
iar calitatea hartiei s-a imbunatatit continuu fiind apreciata atat pe piata interna, cat si cea externa.

Din luna octombrie 2009 a intrat in vigoare noul caiet de sarcini in conformitate cu prevederile FEFCO (European Federation of Corrugated Board Manufacturers), noile tipuri de hartie in acord cu aceste prevederi fiind:
- Schrenz;
- Vranliner (Testliner 4);
- Vranflute medium 2 (Fluting medium 2);
- Vranflute medium (Fluting medium);
- Testliner 3;
- Testliner 2.
Instalatia de preparare pasta maculatura
 
 
  Hartie pentru carton - noutati  
 
Hartie incleiata pentru fabricarea tuburilor
Au fost finalizate cu succes incercarile de obtinere a hartiei incleiata cu gramaje de 180 - 200
 
  • Citeste tot...  
 
Hartie Testliner 3
Au fost produse primele 1000 tone de hartie Testliner 3 in conditii de calitate competitiva cu harti
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®