Romana English


 
 
 
   
 
 
   
 
 
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Joburi
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
  
Despre noi
SC VRANCART SA Adjud, unul dintre cei mai mari producatori de hartii si cartoane din Romania, beneficiaza de un colectiv cu un grad ridicat de specializare in domeniul mentenantei si de o dotare tehnica adecvata realizarii performantei.

Pe langa activitatile de intretinere si reparatii mecanice, electrice si AMA dispunem de un suport logistic foarte bine pus la punct - mentenanta predictiva. Pe baza masuratorilor de vibratii la utilajele dinamice se efectueaza analize spectrale prin care pot fi puse in evidenta defecte care altfel cu greu ar putea fi depistate. Dupa efectuarea lucrarilor de reparatii poate fi apreciata calitatea acestora pe baza spectrelor de vibratii.

Intrucat rezultatele pe care le-am obtinut pana acum sunt foarte bune si ne-au permis reducerea semnificativa a cheltuielilor de intretinere la nivelul intregii societati si implicit a costurilor de productie, consideram ca putem impartasi din experienta noastra si altor societati interesate de acest lucru.

Analizati posibilitatile tehnice de care dispune societatea noastra si la care puteti apela pentru rezolvarea problemelor la care nu ati gasit inca o solutie - s-ar putea ca noi sa va oferim ceea ce cautati. Nu uitati ca avem cei mai buni specialisti pe parte de mentenanta din industria de hartie si nu numai!

Va multumim si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Prietenul la nevoie se cunoaste!
 
  Mentenanta - noutati  
 
Aplicatie IT
Specialistii IT din cadrul societatii noastre au creat o aplicatie software dedicata exclusiv activi
 
  • Citeste tot...  
 
NOU!!!
Beneficiind de o vasta experienta in domeniul analizei spectrale si a depistarii defectelor prin ace
 
  • Citeste tot...  
 
Vibrodiagnoza 1
Grafic vibratii 1
Mentenanta predictiva presupune masurarea periodica a vibratiilor si zgomotelor de pe lagare
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Restaurant-Cantina
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Mentenanta Predictiva
Hartie pentru Carton Ecologie
Igienico-Sanitare Transport
Achizitii Maculatura Pentru Actionari
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2012Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®