Kadant PAAL

Kadant PAAL reprezintă începutul erei pentru tehnologia preselor de balotat, fiind pionierul mondial în acest domeniu.

Image

Încă de la înființarea tipografiei din Osnabrück în 1854, compania PAAL GmbH dezvoltă soluții pentru reducerea volumului de deșeuri. Prima presă de balotat hârtie a fost proiectată în 1905. De-a lungul anilor, mașinile au fost actualizate în funcție de necesități și de progresul tehnic. Toate componentele echipamentelor de presare sunt fabricate exclusiv în Germania.

PAAL dispune de o gamă largă de produse pentru prese de balotat automate și semiautomate cu forțe de presare de la 35 la 200 t. Se pot furniza prese de balotat cu sistem de legare cu sârmă, sfoară sau cu bandă de plastic. Fabricile de papetărie, companii de gestionare a deșeurilor, tipografiile și o mulțime de alte ramuri comerciale fac parte din lista largă de referințe PAAL.

Din aprilie 2016, PAAL face parte din Kadant Inc.

Kadant inc. este furnizor global de componente critice de mare valoare și sisteme de inginerie utilizate în industriile de proces din întreaga lume. Produsele, tehnologiile și serviciile companiei joacă un rol esențial în creșterea eficienței proceselor, optimizarea utilizării energiei și maximizarea productivității în industriile cu utilizare intensivă a resurselor. Platforma globală și modelul de afaceri al Kadant oferă o serie de oportunități interesante pentru a extinde poziția de lider de piață a PAAL în Europa la regiuni geografice din întreaga lume.

Soluția

Soluția cea mai economică pentru clienții noștri este baza dezvoltării noastre!

  • Disponibilitate maximă a presei de balotat datorită unei tehnologii fiabile
  • Durată lungă de viață datorită mașinilor de serie robuste
  • Venituri mai mari datorită baloților de înaltă calitate
  • Costuri de întreținere mai mici datorită întreținerii ușoare și rapide
  • Costuri de exploatare reduse datorită construcției eficiente a componentelor
  • Calitate și fiabilitate în fiecare detaliu

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image