Promotii in curs
Concurs instant
Regulament concurs instant
Castigatori
Sponsorizari
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
Salonul de dotari hoteliere si alimentatie publica - Litoral 2011
In perioada 23-26 martie 2011, sub patronajul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, prin SC Expolitoral SRL Constanta, a avut loc cea de-a IX-a editie a expozitiei "Salonul de dotari hoteliere si alimentatie publica - Litoral 2011". Tinand cont ca pe litoralul Marii Negre este concentrat cel mai mare numar de unitati hoteliere si de alimentatie publica din tara, expozitia si-a propus sa puna in contact direct unitatile hoteliere cu producatorii si prestatorii de servicii.

VRANCART Adjud a participat la acest eveniment atat cu produse igienico-sanitare (hartie igienica, prosoape de bucatarie, monorole etc), cat si cu produse din carton ondulat specifice - cutii de pizza, cutii pentru dulciuri, fursecuri etc. A fost un bun prilej de a face cunoscute vizitatorilor noile produse igienico-sanitare fabricate din celuloza, lansate sub brand-ul Lila Camilla, un brand care este la inceput de drum si care se doreste a fi puternic si reprezentativ.

Desi perioada in care a fost programata expozitia, luna martie, nu este chiar cea mai fericit aleasa, totusi am avut un numar apreciabil de vizitatori, fapt care ne face sa ne gandim la o participare si in anul viitor.

(29.03.2011)
Expolitoral 2011Expolitoral 2001-1
Expolitoral 2011-2Expolitoral 2011-3
Expolitoral 2011-4Expolitoral 2011-5
• Inapoi...
 
  Promotii si concursuri - noutati  
     
  Pagini:  
     
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®