Promotii in curs
Concurs instant
Regulament concurs instant
Castigatori
Sponsorizari
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
VRANCART Adjud a pus in functiune prima linie de fabricat role profesionale de hartie igienica din Romania
In timp ce multe firme isi restrang activitatea, unele continua sa se dezvolte pe fondul crizei economico-financiare. In acest context, cunoscutul producator de hartii igienico-sanitare VRANCART Adjud, a pus recent in functiune prima linie de fabricat role profesionale de hartie igienica din Romania. Investitia, parte a unui program amplu de dezvoltare a firmei pe termen mediu, a fost realizata cu fonduri proprii si s-a ridicat la o valoare de 600.000 EURO. Echipamentul este de provenienta italiana si are o capacitate de productie de 4.800 to/an. Este de ultima generatie, fiind complet automatizat si dispune de o flexibilitate ridicata ce permite realizarea unei diversitati sorto-tipo-dimensionale: prelucrarea hartiilor in 1-2 straturi, cu posibilitati de gofrare, lungimi variabile ale monorolelor etc. Pe langa produsele oferite pana acum pe piata, VRANCART Adjud va comercializa prosoape de bucatarie si monorole fabricate din celuloza sau din maculatura sub doua noi branduri. Produsele se adreseaza atat utilizatorului final, cat si segmentului Horeca.

VRANCART Adjud se afla intr-un trend ascendent, inregistrand in primele 4 luni ale anului 2010 o crestere a cifrei de afaceri cu 28.5% fata de aceeasi perioada a anului 2009. In prezent, societatea detine un capital social de 79 551 859 lei, impartit in actiuni cu valoarea nominala de 0.1 lei, actionarul majoritar fiind SIF Banat Crisana. Actiunile tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti au atins un maxim in anul 2010 de 0.1270 lei/actiune in luna aprilie.

Specialistii in marketing din VRANCART Adjud estimeaza in continuare un ritm de crestere semnificativ din punct de vedere economic, ce poate conduce in urmatorii 5 ani la dublarea valorii de piata a actiunilor.

(25.06.2010)
• Inapoi...
 
  Promotii si concursuri - noutati  
     
  Pagini:  
     
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®