Politica de achizitie
Trimite o oferta de maculatura
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
NEW!!! VRANCART Adjud - cel mai mare reciclator din industria de hartie romaneasca
Conform informatiilor primite de la Patronatul industriei de celuloza si hartie - ROMPAP - dupa ce s-au centralizat datele primite de la toate firmele din industria de profil, dupa primele noua luni ale acestui an VRANCART Adjud se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste consumul de deseuri din hartie. Fata de situatia similara a anului anterior, consumul societatii a crescut cu peste 5%, in timp ce consumul pe ramura a scazut cu aproape 23%. Am ajuns sa colectam si sa reciclam peste 50.000 tone de deseuri din hartie, adica aproape de 30% din tot ce s-a consumat in intreaga industrie de hartie. Acest lucru arata inca o data interesul crescut manifestat de catre toti angajatii societatii noastre fata de protejarea mediului inconjurator.

Tocmai in acest sens am creat o serie de centre de colectare deseuri din hartie in toata tara, pentru a fi mai aproape de populatie si de agentii economici, pentru ca ne dorim din tot sufletul ca Romania sa fie o tara mai curata.

Va rugam si pe aceasta cale sa fiti alaturi de noi si sa ne sprijiniti atat cat puteti in activitatea noastra de colectare a deseurilor din hartie.

(09.10.2009)
• Inapoi...
 
  Achizitie maculatura - noutati  
 
NEW!!! VRANCART Adjud - cel mai mare reciclator din industria de hartie romaneasca
Conform informatiilor primite de la Patronatul industriei de celuloza si hartie - ROMPAP - dupa ce s
 
  • Citeste tot...  
 
Actiune de colectare deseuri de hartie si carton
VRANCART Adjud a initiat o ampla campanie de colectare a deseurilor de hartie si carton
 
  • Citeste tot...  
 
Modificare pret de achizitie
Incepand cu data de 01 martie 2009 VRANCART Adjud majoreaza pretul de achizitie pentru des
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®