Despre noi
Management
Certificari si politici
Contact
Joburi
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
All Pack 2014
In perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014, a avut loc la ROMEXPO Bucuresti cea de-a 16-a editie a expozitiei internationale pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice All Pack 2014.
VRANCART Adjud, unul dintre expozantii traditionali, a participat si anul acesta cu un stand personalizat.
In cadrul expozitiei, am avut deosebita placere sa ne reintalnim cu o parte dintre partenerii nostri de afaceri, carora le multumim si pe aceasta cale pentru vizita.
Fata de expozitiile din anii anteriori, standul VRANCART a fost vizitat si apreciat de un numar crescut de oameni de afaceri.
Speram ca vizitele efectuate sa ajute in luarea deciziilor de incepere a colaborarii cu firma noastra.

(03.11.2014)
• Inapoi...
 
  Vrancart - noutati  
 
Vrancart S.A a implementat proiectul cu titlul "Increased efficiency in business operations and superior added value for cardboard waste recycling ", proiect co-finatat in cadrul programului "Inovare in Industria Verde", conform Contractului de finantare nr. NACIR - 2014/113352, incheiat cu Innovation Norway in calitate de operator a
Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei
prin Mecanismul Fina
 
  • Citeste tot...  
 
All Pack 2014
In perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014, a avut loc la ROMEXPO Bucuresti cea de-a 16-a e
 
  • Citeste tot...  
 
Vrancart S.A a implementat proiectul cu titlul "Innovative waste management at Vrancart Romania - Green industry - Romania", proiect co-finatat in cadrul programului "Inovare in Industria Verde", conform Contractului de finantare nr. NACIR - 2013/108235, incheiat cu Innovation Norway in calitate de operator al programului.
Prezentare Proiect: Innovative waste management at Vrancart Romania - Green industry - Romania
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3  4  5    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®