Despre noi
Management
Certificari si politici
Contact
Joburi
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
VRANCART SA Adjud, achizitioneaza pachetul majoritar de parti sociale al Rom Paper SRL, Brasov
Ca urmare a unui amplu plan investitional,VRANCART SA Adjud,informeaza public in oficial cu privire la preluarea pachetului majoritar de actiuni al companiei Rom Paper SRL din Brasov, care are in portofoliu brandul Mototol.
Tranzactia va fi finalizata prin aprobarea acesteia in Adunarea Generala a Actionarilor VRANCART SA.COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti, 26 iulie 2016
- Vrancart SA Adjud, unul dintre cei mai importanti producatori locali de hartie pentru carton ondulat, carton ondulat si hartie igienico-sanitara din Romania, cu o vechime de peste 38 de ani in acest domeniu de activitate, si singurul mare producator cu actionariat romanesc;
- Nicoleta si Claudiu Puchin, fondatori si actionari ai Rom Paper SRL Brasov, unul dintre cei mai importanti producatori de produse din hartii igienico-sanitare din Romania,
Au placerea sa anunte semnarea unui contract de vanzare-cumparare a pachetului majoritar detinute de catre Nicoleta si Claudiu Puchin catre Vrancart SA.


Despre Vrancart
Vrancart a luat fiinta in anul 1977 si este o companie cotata la Bursa de Valori Bucuresti.
Obiectul principal de activitate al Vrancart S.A. este producerea si comercializarea de carton ondulat, ambalaje din carton ondulat, hartie pentru carton ondulat si hartii igienico-sanitare in diverse sortimente.
Totodata, Vrancart colecteaza in prezent peste 30% din totalul de maculatura colectat la nivel national prin intermediul celor 20 de centre proprii de colectare din tara; fiind singura companie producatoare care colecteaza printr-o retea proprie la nivel national. Maculatura colectata este reciclata in instalatiile proprii de productie hartie.
Compania deruleaza in prezent un program de investitii care sa-i asigure transformarea in lider de piata local.


Despre ROM PAPER
Rom Paper a fost infiintata in anul 2002 si este in prezent principalul convertizor independent din Romania, fiind lider de piata in segmentele tinta. Rom Paper are o gama diversificata de produse, precum servetele la cutie, servetele de masa, prosoape pliate, hartie igienica, role profesionale si prosoape cosmetice. Compania acopera cu success canalele de distributie din comertul modern (hipermarketuri, supermarketuri, cash and carry) si comertul traditional (prin intermediul distribuitorilor). Totodata, produsele realizate de Rom Paper sunt comercializate in peste 7 tari.
Rom Paper a lansat in 2014 marca de produse din hartie, Mototol.


Despre Tranzactie
Vrancart va achizitiona pachetul majoritar de parti sociale, actionarul fondator dl Claudiu Puchin va conduce in continuare operatiunile companiei din pozitia de Director General.
Finalizarea tranzactiei va fi finalizata prin aprobarea acesteia in Adunarea Generala a Actionarilor Vrancart SA.
Ionel Ciucioi, Director General Vrancart SA, a mentionat: “Suntem incantati de achizitia Rom Paper. Este un pas inainte in dezvoltarea ambelor companii si suntem siguri ca integrarea va fi facila intrucat cele doua companii impartasesc valori comune- dezvoltare sustenabila, calitate si parteneriat cu toti colaboratorii sai (client, angajati, furnizori, parteneri institutionali). Ne vom continua drumul de dezvoltare prin achizitii care completeze activitatea noastra. In acest caz, complementaritatea gamei de produse este aproape perfecta. In urma achizitiei, prin combinarea operatiunilor, ne propunem sa asiguram o crestere a veniturilor prin extinderea portofoliului de produse si cresterea gradului de acoperire a canalelor de distributie si, de asemenea, sa obtinem sinergii de cost prin integrare. Planurile noastre pentru Rom Paper presupun investii noi in echipamente care sa mareasca avantajul competitiv al companiei.”
Claudiu Puchin, Director General si actionar minoritar Rom Paper, a spus: “Sunt bucuros sa intru in acesta asociere cu Vrancart pentru ca ei reprezinta acum un partener strategic care sa ajute Rom Paper sa se dezvolte si mai mult si care si respecta valorile companiei noastre. Voi continua sa muncesc alaturi de noii mei colegi pentru o integrare rapida si ulterior pentru o crestere sustenabila.”
La realizarea tranzactiei au contribuit si KPMG Romania, MZ Finance, ca si consultanti financiari de M&A si Suciu, Popa si Asociatii ca si consultant juridic.
Bogdan Vaduva, Partener M&A al KPMG, a precizat: “Suntem mandri sa fim implicati in aceasta tranzactie semnificativa ce presupune doi jucatori locali. Este un exemplu ca si capitalul romanesc este puternic si poate lupta pentru consolidarea pietei si dezvoltarea de jucatori regionali.”


• Inapoi...
 
  Vrancart - noutati  
 
VRANCART SA Adjud, achizitioneaza pachetul majoritar de parti sociale al Rom Paper SRL, Brasov
Ca urmare a unui amplu plan investitional,VRANCART SA Adjud,informeaza public in oficial cu p
 
  • Citeste tot...  
 
All Pack 2015
In perioada 28 octombrie - 01 noiembrie 2015, a avut loc la ROMEXPO Bucuresti cea de-a 17-a editie a
 
  • Citeste tot...  
 
Topul National al Firmelor, editia a XXII-a, 2015
In data de 5 Noiembrie 2015, a avut loc evenimentul Topul National al Firmelor, organizat in exclusi
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3  4  5    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®