Despre noi
Management
Certificari si politici
Contact
Joburi
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
Numarul 1 in industria de hartie
Dupa primele 6 luni ale acestui an, VRANCART Adjud se situeaza ca si in anul 2008 pe pozitia intai in ceea ce priveste productia de hartii si cartoane din Romania. Chiar daca criza economica a afectat si industria noastra (productia pe intreaga industrie a scazut cu aproximativ 24% fata de perioada similara a anului trecut), societatea a reusit sa se mentina la un nivel foarte apropiat al productiei din aceeasi perioada a anului 2008 ~ 96%.

In acelasi timp au fost facute o serie de investitii menite sa ajute la cresterea competitivitatii pe piata, dar si la imbunatatirea calitatii produselor.

Prin tot ceea ce facem dorim ca atat partenerii nostri de afaceri, cat si actionarii sa aiba in continuare incredere in societatea noastra si capabilitatile personalului ei, sa fim un pol de liniste si stabilitate.

(17.08.2009)
Vrancart
• Inapoi...
 
  Vrancart - noutati  
 
VRANCART Adjud - Locul I in topul judetean al firmelor
Diploma CCIA Vrancea
In data de 09.10.2009 a avut loc in Focsani, la Teatrul Municipal, decernarea de catre Camera de Com
 
  • Citeste tot...  
 
Numarul 1 in industria de hartie
Vrancart - vedere aeriana
Dupa primele 6 luni ale acestui an, VRANCART Adjud se situeaza ca si in anul 2008 pe pozitia
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3  4  5    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®