Despre noi
Management
Certificari si politici
Contact
Joburi
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei"

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

S.C. CEPROHART S.A. Braila, in parteneriat cu S.C. VRANCART S.A. Adjud si CENTRUL de CONSULTANTA si STUDII EUROPENE din Galati, implementeaza proiectul cu titlul: „CAPITAL UMAN – INVESTITIE PENTRU PREZENT SI VIITOR, IN REGIUNEA SUD-EST”.

Proiectul este finantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, linia de referinta: (CCI): 2007RO051PO001, in cadrul Axei prioritare 3: „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.2: „Formare profesionala si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii” si va fi implementat la nivelul Regiunii Sud-Est, in judetele Braila, Vrancea si Galati.

Durata de implementare a proiectului este de 21 de luni, incepand cu data de 03.08.2009 si pana la data de 30.04.2011, finantarea proiectului fiind asigurata pe intreaga durata a celor 21 de luni de implementare, cu un buget total in valoare de 1.817.377,00 Lei (aprox. 432.708 €).
Valoarea totala eligibila este de 1.706.240,00 Lei (aprox. 406.247 €). Cea mai mare parte a cofinantarii este asigurata de la FONDUL SOCIAL EUROPEAN, in valoare de 1.373.804,00 Lei (aprox. 327.096 €) si de la bugetul national, in valoare de 242.436,00 Lei (aprox. 57.722 €), beneficiarul asigurand o cofinantare in valoare de 90.000,00 Lei (aprox. 21.428 €), repartizata intre cei 3 parteneri, astfel: S.C. VRANCART S.A. 60.000 Lei, S.C. CEPROHART S.A 15.000 Lei, iar CENTRUL de CONSULTANTA si STUDII EUROPENE 15.000 Lei.

Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea nivelului de pregatire profesionala specifica si imbunatatirea cunostintelor privind asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca, folosirea tehnologiilor moderne si aplicarea reglementarilor Uniunii Europene din domeniul dezvoltarii durabile, pentru angajati si angajatori din Regiunea Sud-Est, in vederea cresterii adaptabilitatii, mobilitatii si flexibilitatii acestora la cerintele dinamicii mediului economic actual. Acest obiectiv va fi atins prin indeplinirea obiectivelor specifice ale proiectului, constand in:

1. Cresterea gradului de competente profesionale specifice pentru 405 angajati si angajatori, din care 223 femei ce aparţin mediului urban si rural din Regiunea Sud-Est, prin desfasurarea a 27 de cursuri de formare profesionala specifica si validarea cunostintelor dobandite prin certificate de absolvire recunoscute la nivel national;

2. Cresterea responsabilitatii si imbunatatirea cunostintelor angajatilor si angajatorilor privind asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca, introducerea tehnologiilor moderne si aplicarea reglementarilor Uniunii Europene din domeniul dezvoltarii durabile, prin 12 workshop-uri structurate pe 4 domenii, adresate unui grup ţintă format din 300 de persoane (din care 165 femei) din mediul urban si rural, finalizate cu diplome de participare;

3. Constientizarea si sensibilizarea unui numar de 50 de intreprinzatori si manageri asupra necesitatii si oportunitatii participarii la programele de formare profesionala oferite prin proiect si asupra beneficiilor acestuia. Proiectul se adreseaza unui grup tinta alcatuit din 510 persoane (280 femei), din care 420 de angajati, 15 intreprinzatori, 70 manageri si 5 persoane fizice autorizate, venind cu o oferta variata de programe de formare profesionala, concretizata prin derularea unui numar de 27 de cursuri de perfectionare si specializare, gratuite, structurate pe doua domenii de instruire, respectiv:

A. Management si organizarea muncii, in cadrul caruia vor fi sustinute urmatoarele cursuri: Manager de proiect (5 cursuri), Inspector Resurse Umane (3 cursuri), Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca (5 cursuri), Auditor de mediu (3 cursuri), Auditor in domeniul calitatii (5 cursuri);

B. Actualizarea si imbunatatirea competentelor, in cadrul caruia vor fi sustinute urmatoarele cursuri: Operator introducere, validare si prelucrare date (4 cursuri) si Agent vanzari (2 cursuri).

si 12 campanii de constientizare (workshop-uri), structurate pe patru domenii de instruire, respectiv:

A. Asigurarea unui mediu de lucru adecvat si sigur:
1. „Competitivitate, Sanatate si Securitate in Munca in era globalizarii” (1)

B. Respectarea reglementarilor Uniunii Europene din domeniul dezvoltarii durabile:
2. „Impactul reglementarilor UE din domeniul dezvoltarii durabile asupra angajatilor si managerilor” (1)

C. Adaptabilitate la noile tehnologii:
3. „Tehnologii noi si avansate – solutii inovatoare” (1)
4. „Automatizari industriale si programarea proceselor tehnologice” (1).

Constituirea grupurilor tinta carora le sunt adresate activitatile de instruire si perfectionare se va desfasura pe parcursul a doua campanii de recrutare si selectie:

1. 01.11.2009 — 31.01.2010 si
2. 01.06.2010 — 31.08.2010,

prin „punctul mobil de informare” si la sediile celor 3 parteneri ai proiectului.

Conditii de înscriere:

A. Solicitantul trebuie sa se incadreze in una din categoriile:
1. sa fie angajat cu carte de munca la o intreprindere (mica, mijlocie sau mare) care sa nu apartină domeniului administratiei publice (invatamant, administratie locala, sanatate, etc.);
2. intreprinzator;
3. manager;
4. persoana fizica autorizata.

B. Solicitantul sa faca dovada ca apartine uneia din categoriile de la punctul A.

Solicitantii vor completa o fisa de inscriere. Fiecare solicitant va putea participa la cel mult 2 programe de formare profesionala, finalizate cu un examen de certificare a competentelor dobandite, in urma caruia absolventii vor obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national. Participantii la campaniile de informare vor primi o diploma de participare.
Persoanele interesate sa participe la cursurile de formare profesionala si la campaniile de constientizare ne pot contacta, in vederea recrutarii si selectiei grupului tinta, la sediile de proiect ale celor 3 parteneri. Pentru S.C. VRANCART S.A. din Adjud datele de contact sunt urmatoarele: Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, Tel: 0237-640800, Fax: 0237-641720, persoane de contact: Nastase Gabriel si Mandis Violeta.

Cursurile de formare profesionala vor debuta la Braila, in luna decembrie 2009, cu prima serie de cursuri de specializare în „Manager de proiect”.

(12.11.2009)
Program POSDRU
Participare POSParticipare POS 1
• Inapoi...
 
  Vrancart - noutati  
 
Recunoastere CONPIROM
S.C. VRANCART S.A. Adjud, membru al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei (CONPIROM)
 
  • Citeste tot...  
 
Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Program POS
"Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene
 
  • Citeste tot...  
 
Topul national al firmelor private "Top 2008"
CNIPMMR
In data de 06.11.2009 a avut loc la Palatul Parlamentului decernarea unor premii si diplome pentru s
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3  4  5    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®