Despre noi
Management
Certificari si politici
Contact
Joburi
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
Al XIV-lea Simpozion International de Chimia si Tehnologia Celulozei
In perioada 08-10.09.2010 a avut loc cel de-al XIV-lea Simpozion International de Chimia si Tehnologia Celulozei, manifestare care s-a desfasurat la Iasi in cadrul Facultatii de Chimie a Institutului Politehnic "Gheorghe Asachi". Evenimentul a marcat totodata 90 de ani de la nasterea academicianului Cristofor Simionescu, personalitate marcanta in domeniul chimiei, care a avut contributii importante in domeniul chimiei lemnului si a celulozei.

VRANCART Adjud a fost unul dintre sponsorii principali ai manifestarii. Specialistii din cadrul firmei si-au adus contributia in domeniul cercetarii stiintifice si au prezentat doua lucrari scrise in colaborare cu profesorii din cadrul facultatii. Titlurile lucrarilor sunt:

1) "Impact of unusable materials content from recovered paper on recycling process effectiveness - Case study" lucrare scrisa de Elena Bobu, Cristian Banarie, Paul Obrocea, Florin Ciolacu si Dan Gavrilescu;

2) "Automatic line for producing mini-Jumbo and industrial rolls", lucrare scrisa de Doru Orita, Roxana Vlase si Dan Gavrilescu.

Trebuie mentionat faptul ca la acest simpozion, traditional de altfel pentru industria de profil din Romania, VRANCART Adjud a avut cei mai multi participanti si a fost printre putinele firme care a participat la eveniment.

(15.09.2010)
Simpozion Iasi 2Simpozion Iasi 3
Simpozion Iasi 4Simpozion Iasi 5
• Inapoi...
 
  Vrancart - noutati  
 
Expozitia Cleaning Show, editia 2014
In perioada 11 - 14 iunie 2014, a avut loc la Romexpo Bucuresti cea de-a V-a editie a expozitiei "Cl
 
  • Citeste tot...  
 
Role profesionale
All Pack 2010
Desi nu am lansat inca o campanie de promovare, am iesit de curand pe piata cu un nou produs - rolel
 
  • Citeste tot...  
 
Al XIV-lea Simpozion International de Chimia si Tehnologia Celulozei
Simpozion Iasi 1
In perioada 08-10.09.2010 a avut loc cel de-al XIV-lea Simpozion International de Chimia si Tehnolog
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3  4  5    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®