Fabrica de produse igienico-sanitare

Produse din celuloza

Role profesionale
Role marci Vrancart
Role marci partenere

Produse din fibre reciclate

Semifabricate
Role profesionale
Role marci Vrancart
Role marci partenere
Role cu banderola exterioara
Role vrac
Tuburi din hartie
Joburi
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
Pe o piata dominata de marcile private, Vrancart face primii pasi in crearea unui brand
Am lansat pe piata noua marca de hartie igienica Lila Camilla, pozitionata in segmentul mediu spre premium. Noul brand de produse de hartie igienico-sanitare semnat de BrandTailors este o noutate pe piata, fiind primul brand conceput cu scopul stabilirii unei legaturi emotionale intre produse si consumatorul final, aspect neglijat pana in prezent in cadrul categoriei.

“In timp ce majoritatea brand-urilor autohtone de hartie igienica si prosoape de bucatarie recurg, mai degraba, la asigurarea unor asocieri de ordin senzorial al produselor - parfum, textura, culoare - in randul consumatorilor, brand-ul Lila Camilla se diferentiaza net in mintea acestora prin faptul ca stabileste o legatura puternica bazata, in primul rand, pe nevoia de curatenie si sterilizare, fundamentala, de altfel, pentru intreaga categorie”. Andreea Florea, Client Service Partner la BrandTailors.

Usor de memorat datorita muzicalitatii numelui, noua marca Lila Camilla asigura consumatorul ca este ideala pentru curatarea intregii case prin sloganul “Zana curateniei” si prin asocierile, sonore si vizuale, cu musetelul.

“Design-ului de ambalaj centrat pe zana curăteniei, utilizarea culorilor alb, bleu, albastru si verde si florile de musetel corespondente teritoriului vizual al brand-ului, sporesc si definitiveaza gradul de asociere al Lila Camilla cu nevoia de curatenie perfecta, mult dorita de consumator.” Melania Moisi, Group Creative Director la BrandTailors.

Vizualizeaza articolul aici
• Inapoi...
 
  Igienico sanitare - noutati  
 
Expozitia Cleaning Show, editia 2014
In perioada 11 - 14 iunie 2014, a avut loc la Romexpo Bucuresti cea de-a V-a editie a expozitiei "Cl
 
  • Citeste tot...  
 
Pe o piata dominata de marcile private, Vrancart face primii pasi in crearea unui brand
Am lansat pe piata noua marca de hartie igienica Lila Camilla, pozitionata in segmentul medi
 
  • Citeste tot...  
 
Food & Bar Show
In data de 06.10.2011 la World Trade Plaza a avut loc evenimentul Food & Bar unde au fost pre
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3  4  5    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®