Principalele investitii realizate
Directii de dezvoltare strategica
Cercetare - dezvoltare
Contact
Daca esti interesat de serviciile noastre, inscrie-ti adresa de mail aici:
Dezabonare | Termeni si conditii
 
Un nou proiect de anvergura
VRANCART S.A. a obtinut o co-finantare pentru un proiect de investitii ce are ca obiectiv general Cresterea competitivitatii economice, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea la nivelul Uniunii Europene. Prin extinderea activitatilor inalt tehnologizate si realizarea de produse cu valoare adaugata ridicata, se realizeaza dezideratul de coeziune economica precum si asigurarea unui nivel ridicat al securitatii si protectiei consumatorului, al securitatii mediului natural inconjurator si al igienei si securitatii muncii. Obiectivul de investitii este finantat prin Programul Operational Sectorial – Cresterea Competitivitatii Economice:

- Axa Prioritara 1: «Un sistem inovativ si ecoeficient de productie»;

- Domeniul de interventie: «Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM»;

- Operatiunea: «Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile pentru intreprinderile mari».

Obiectivul de investitii are o co-finantare publica mai mica de 50 %. Valoarea totala a proiectului este de 59.810.149,48 lei, din care 12.377.804,50 lei este valoarea totala nerambursabila (10.644.911,87 lei valoare nerambursabila din FEDR si 1.732.892,63 lei valoare nerambursabila din bugetul national). Durata de implementare a proiectului este de 18 luni.

Efortul investitional se va concretiza in cresterea productiei fizice, reducerea consumurilor energetice si de materie prima, reducerea costurilor de fabricatie, imbunatatirea semnificativa a parametrilor calitativi ai produselor, diversificarea productiei si, in final prin efect sinergic, cresterea competitivitatii, consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv.

Realizarea proiectului «Dezvoltarea si modernizarea retelei de recuperare a materialelor reciclabile si valorificarea superioara a acestor prin transformarea in produse igienico-sanitare din hartie sau carton» este impusa de evolutiile globale de pe piata hartiei si a cartonului, evolutii ce impun imbunatatirea permanenta a calitatii produselor si dezvoltarea de noi produse. Competitia de pe piata interna si externa, precum si nivelul crescand al exigentelor consumatorului, impun interventia permanenta cu tehnologie de fabricatie performanta, care sa asigure calitatea produselor oferite, contribuind la asigurarea unui nivel ridicat al securitatii si protectiei consumatorului si al mediului. Cresterea calitatii va asigura toate conditiile si pentru accesul pe noi pieţe si, in mod deosebit, la export.

Proiectul are efecte in directii multiple ale managementului productiei, a diversificarii sortimentatiei, dar si in solutionarea unor importante aspecte de mediu cu efecte benefice pentru comunitatea locala si regionala.

Responsabil legal de proiect:
Dr. ec. Botez Mihai Marcel

(22.04.2011)

Inovare in Industria Verde din Romania
• Inapoi...
 
  Investitii/dezvoltare - noutati  
 
Inovare in Industria Verde - Fondul pentru dezvoltarea proiectelor
VRANCART S.A. a dezvoltat in perioada 07.06.2013 - 07.08.2013 proiectul "Innovative waste
 
  • Citeste tot...  
 
Prelungirea perioadei de implementare a proiectului de investitii: "Modernizarea si dezvoltarea Liniei Tehnologice pentru fabricarea hartiei"
VRANCART S.A. Adjud comunica prelungirea perioadei de implementare a proiectului "Modernizare
 
  • Citeste tot...  
 
Un nou proiect de anvergura
VRANCART S.A. a obtinut o co-finantare pentru un proiect de investitii ce are ca obiectiv gen
 
  • Citeste tot...  
  Pagini: 1  2  3    
   
 
 
 
MAIN PAGES....................................................................
Despre Vrancart Pentru Actionari
Carton Ondulat Investitii/Dezvoltare
Ambalaje din Carton Ecologie
Hartie pentru Carton Prese Paal
Igienico-Sanitare
Achizitii Maculatura
DESPRE VRANCART................................................................................................
"VRANCART" Adjud este o societate pe actiuni cu capital privat, avand ca principal obiect de activitate "fabricarea hartiei pentru carton ondulat, carton ondulat si hartii igienico-sanitare", cu o vechime de peste 35 de ani in acest domeniu. Fabricate din deseuri reciclabile, produsele S.C. VRANCART S.A. Adjud sunt biodegradabile si nu au impact negativ asupra mediului, ceea ce denota o permanenta preocupare fata de ocrotirea naturii si a mediului inconjurator.
625100 Adjud-Vrancea, Romania
str. Ecaterina Teodoroiu 17
Mobil: +40 (741) 81 65 12
Tel: +40 (237) 64 08 00
Fax: +40 (237) 64 17 20
vrancart@vrancart.ro
Site Compatibil
VRANCART SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, respectiv numele, prenumele si imaginea prin mijloace automatizate, in vederea monitorizarii accesului persoanelor si asigurarii securitatii acestora si a spatiilor si bunurilor operatorului. Datele personale inregistrate sunt comunicate urmatorilor destinatari: persoana vizata si sau angajatorul/potentialul angajator al persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Registratura Vrancart SA.
© 2020Vrancart S.A.Adjud. All rights reserved. Web Design for Business® by Logic Industry®