IN  logo innovation norway 0

COMUNICAT DE PRESĂ
- FINALIZARE PROIECT -

Data: 26 septembrie 2023

 

VRANCART S.A., cu sediul social în Mun. Adjud, Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 17, jud. Vrancea, anunță finalizarea implementării Proiectului Create greener and sustainable production premises based on innovative solar power, finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România", în baza Contractului de finanțare numărul 2021/321136, încheiat cu Innovation Norway, în calitate de Operator al Programului.

Valoarea totală a Proiectului este de 956.750 EUR, din care asistența financiară nerambursabilă este de 478.375 EUR. Proiectul s-a implementat începând cu luna septembrie 2022 în Mun. Adjud, jud. Vrancea. 

Proiectul a constat în implementarea unui sistem inovator de înaltă eficiență energetică, bazat pe panouri solare, cu o capacitate de 999,90 kWp. Reducerile anuale estimate ale emisiilor de CO2, urmare a implementării Proiectului, sunt de 548 tone. Proiectul contribuie astfel la creșterea competitivității VRANCART S.A., prin reducerea costurilor, având în același timp un impact pozitiv asupra mediului.

 

Detalii suplimentare se pot obține de la: Dl. Adrian Nechita, Manager proiect, telefon: 0754 020 498, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar Norvegian 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

 

 

 

 PNRRProiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență
Proiect: Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități
Beneficiar: VRANCART S.A., Adjud, România
 VNClogo


ANUNȚ DE PRESĂ – RĂSPUNSURI CERERI DE CLARIFICARE

 

Adjud, 30.08.2023VRANCART S.A.,
cu sediul social în Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România, ca urmare a începerii implementării proiectului “Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități”, proiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, aduce la cunoștința tuturor ofertanților interesați răspunsurile la cererile de clarificare primite. 

Detalii suplimentare se pot obține de la:

 • Nume persoană contact: Adrian Nechita;
 • Funcție: Manager proiect;
 • Adresa: Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România;
 • Telefon: 0754020498; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
și
 • Nume persoană contact: Roxana Vlase;
 • Funcție: Membru echipă de proiect;
 • Adresa: Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România;
 • Telefon: 0745369746; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Pentru informații detaliate legate de programul de finanțare vizitați

https://mfe.gov.ro/pnrr/  https://www.facebook.com/PNRROficial/ 

 

 

 PNRRProiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență
Proiect: Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități
 
Beneficiar: VRANCART S.A., Adjud, România

VNClogo


ANUNȚ DE PRESĂ – DEMARARE PROIECT

 

Adjud, 21.08.2023

 

 1. VRANCART S.A., cu sediul social în Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România, lansează, începând cu data de astăzi, implementarea proiectului “Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază și Utilități”, proiect susținut din fonduri acordate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 2. Proiectul se implementează în Mun. Adjud, jud. Vrancea, România, pe un teren intravilan ce aparține VRANCART S.A., înscris în CF nr. 58757 a loc. Adjud.
 3. Durata implementării Proiectului: proiectul se va finaliza până în data de 15 Iunie 2024.
 4. Obiectivul general al Proiectului este: creșterea eficienței energetice a societății VRANCART S.A, din surse de energie regenerabile.
 5. Ofertanții vor elabora ofertele astfel încât acestea să respecte cerințele Caietului de sarcini anexat
 6. Termenele privind procedura de achiziții:
  • Cererile de clarificare se pot trimite până la data de 28.08.2023, cu termen de răspuns la acestea până la data de 30.08.2023,
  • Ultima zi de transmitere a ofertelor este 04.09.2023, ora 16:00.
 1. Modalitatea de transmitere a ofertelor:

Ofertele vor fi transmise prin e-mail, la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și prin curier rapid, la adresa sediului social al VRANCART S.A., din Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România.

 1. Detalii suplimentare se pot obține de la:
 • Nume persoană contact: Adrian Nechita;
 • Funcție: Manager proiect;
 • Adresa: Mun. Adjud, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, România;
 • Telefon: 0754020498; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru informații detaliate legate de programul de finanțare vizitați

https://mfe.gov.ro/pnrr/  https://www.facebook.com/PNRROficial/VRANCART RECYCLING SRL, titular al proiectului "Investiție Greenfield pentru înființarea unei unități de reciclare și valorificare deșeuri în municipiul Adjud, județul Vrancea, etapa a II a", anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Investiție Greenfield pentru înființarea unei unități de reciclare și valorificare deșeuri în municipiul Adjud, județul Vrancea, etapa a II a", propus a fi amplasat în municipiul Adjud, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 17, T66, P436, P436/1, P436/2, jud. Vrancea.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focsani, str. Dinicu Golescu nr. 2, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 9:00-14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmvn.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii /observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea.
VRANCART S.A. informează persoanele interesate despre publicarea Prospectului simplificat de ofertă aferent operațiunii de majorare a capitalului social al Societății, aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia ASF nr. 684 din data de 07.07.2023. Documentația poate fi consultată aici.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image