Vânzare și service echipamente pentru transportul și balotarea deșeurilor

Vrancart este unic distribuitor în România al produselor KADANT PAAL și PRESTO si, incepand cu luna Ianuarie 2022, a devenit distribuitor al gamei de produse STRAUTMANN.

Experiența acumulată în cei peste 40 de ani de activitate și necesitatea utilizării echipamentelor performante a determinat dezvoltarea, în cadrul Vrancart S.A., a Diviziei Vânzări și Service echipamente de presare și colectare a deșeurilor.

Prin intermediul noii Divizii, Vrancart S.A. este unic distribuitor în România al echipamentelor KADANT PAAL și PRESTO, iar începând cu anul 2022 a devenit distribuitor al produselor STRAUTMANN. Oferim o gamă diversificată de prese de balotat, prescontainere și compactoare staționare.

Instalarea și garanția echipamentelor este asigurată de către Vrancart S.A. prin intermediul echipelor proprii de tehnicieni. Asigurăm servicii de mentenanță predictivă și corectivă cât și alte servicii conexe la nivel național.

Toate echipele noastre de tehnicieni sunt instruite intensiv în așa fel încât ei pot instala, pune în funcțiune și asigura o pregătire aprofundată echipei operaționale a clientului pentru orice tip de echipament comercializat.

Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a oferi asistență tehnică și consiliere.

Vrancart S.A. recondiționează în atelierul propriu echipamente de presare și colectare deșeuri, echipamente ce pot fi achiziționate sau închiriate în funcție de necesitățile partenerilor.

Divizia Vanzari si Service Echipamente completează și extinde activitatea grupului în domeniul reciclării în care Vrancart S.A. are deja o expertiză incontestabilă, experiență ce este transmisă partenerilor noștri prin serviciile oferite.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați și un specialist vă va oferi toate detaliile necesare pentru a identifica exact echipamentul de care aveți nevoie.

Image
Image
Image

Parteneri VRANCART

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image