STRAUTMANN

Strautmann Umwelttechnik GmbH a fost înființată în 1993 în Melle, Saxonia Inferioară, de către Grupul Strautmann. De atunci, Strautmann Umwelttechnik GmbH dezvoltă, produce și vinde prese de balotat și prese de brichetat pentru reducerea volumului și eliminarea materialelor reciclabile, cum ar fi cartonul, folia, sticlele PET, polistirenul (EPS) și deșeurile reziduale. Gama de produse se extinde de la prese de balotat cu o singură cameră și cu mai multe camere la prese de balotat semiautomate și automate.

Image

GAMA DE APLICAȚII.

Gama de aplicații a preselor Strautmann este largă, de la industria de catering și hotelieră, până la HORECA și instituții publice, compactarea deșeurilor realizându-se:

→ economic

→ convenabil

→ rapid

Soluția

Presele Strautmann sunt dezvoltate și produse în conformitate cu cele mai recente standarde de calitate și siguranță. Presele Strautmann compactează de la carton și folie, până la PET, aluminiu, materiale plastice și multe altele. Suntem bucuroși să vă sfătuim cu privire la întreaga gamă de produse, suntem la dispoziția dumneavoastră!

Strautmann StyroPress

Strautmann LiquiDrainer

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image