ANUNȚ PUBLIC

VRANCART S.A., cu sediul in Adjud, str. Ec. Teodoroiu, nr. 17, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de actualizare a autorizatiei integrate de mediu, in scopul desfasurarii activitatilor: Producerea in instalatii industriale de hartie sau carton, cu o capacitate de productie de peste 20 tone/zi, Eliminarea deseurilor nepericuloase cu o capacitate de peste 50 tone/zi, Eliminarea sau valorificarea deseurilor in instalatii de incinerare a deseurilor sau in instalatii de coincinerare a deseurilor; Arderea combustibililor in instalatii cu putere termica nominala totala egala sau mai mare de 50 MW, ce se desfasoara in Adjud, str. Ec. Teodoroiu, nr. 17, jud. Vrancea, activitate prevazuta in Anexa nr. 1, pct 6.1.b,  5.3.a (ii), 5.2.a, 1.1 din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale.

Informatiile privind impactul potential asupra mediului al activitatii pentru care se solicita revizuirea autorizatiei integrate de mediu pot fi consultate zilnic de luni pana joi intre orele 8-14 si vineri intre orele 8-12, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Vrancea din Focsani, str. Dinicu Golescu nr. 2.

Observatiile, sugestiile si/sau propunerile publicului se primesc in scris, la sediul A.P.M Vrancea, in termen de 30 de zile de la aparitia anuntului.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image